Graafinen suunnittelu

paperille ja verkkoon

Graafinen suunnittelu – puhutaan myös visuaalisesta suunnittelusta – se on sitä, mitä tarvitaan kaikessa kuvallisessa viestinnässä, miltä jokin graafinen suunnittelunäyttää ulospäin, miten siihen saadaan se informaatio, jota haluamme viestinnän välineellämme kertoa. Ja vielä se saisi miellyttää silmääkin.

Tarvitsetko sinä graafista suunnittelua?

Kerro sinä ideasi – mistä väreistä pidät, mitkä ovat yrityksenne värit, mitä värejä haluaisit käyttää ja mitä niillä kertoa. Minkälaisen viestin haluat välittää, valitaan sille tyyli.

Tehdään ulkonäöstänne tarpeiden mukainen, tyylikäs ja tätä päivää edustava. Suunnittelen ja esitän sen, mikä sinun tarpeesi on, kun päätämme ja määrittelemme halutun lopputuloksen, työ on kustannustehokasta ja lopputulos miellyttävä.

Vai joko sinulla on graafinen ilme ja ulkoasu, mutta sen mukainen esite puuttuu?

Teen töitä myös muiden tekemien ja suunnittelemien ohjeistusten mukaan – uskon että on tehokkaampaa, että minä luen ohjeistuksen ja toteutan työn, sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Töitä, joita voin sinulle – sinun puolestasi – toteuttaa, ovat mm.

Graafinen ohjeistus

Logot, liikemerkit, graafiset tunnukset

Painotuotteet – esitteet, luettelot, käyntikortit

Yrityksen materiaalit – esityspohjat, tuotepainatukset, messuosastot

Yrityksen julkinen näkyvyys – opasteet, teippaukset, seinäkankaat

Verkkosivut

Yrityksen tai yhdistyksen verkkosivujen toteuttaminen voi sisältää joko koko paketin: visuaalisen ilmeen suunnittelu, sivujen tekninen toteutus, domainin hankinta, hosting-palveluiden hankinta ja yhteydenpito palveluntarjoajiin.

Tai sitten vain jonkun osan näistä – voin vaikka vain kontaktoida puolestasi viestintävirastoa kun domain pitäisi uusia tai vaihtaa jos se tuntuu sinusta työläältä tai hankalalta.

Verkkosivut toteutetaan aina julkaisujärjestelmällä ( joomla tai wordpress) ja ne sisältävät aina mahdollisuuden itsenäiseen ylläpitoon. Ylläpito myös koulutetaan, et jää yksin sivujesi kanssa kun projekti on saatu päätökseen!

Valokuvaus

Voimme sopia että otan kuvat esitteisiin, verkkosivuille, luetteloon ym. Tai voimme sopia kuvapankkien käytöstä. Mahdollisuuksien mukaan käytän myös omia kuvamateriaalejanne.

Työvälineenäni on Applen koneet ja Nikonin kamera.

Ohjelmistona käytän Adoben ohjelmistoja: InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere, Acrobat jne.